Software Development

Ne jemi një kompani e zhvillimit të softuerit që udhëheq transformimin dixhital të klientëve tanë.

Website Development

Zhvillimi i webit është ndërtimi dhe mirëmbajtja e faqeve të internetit, është puna që ndodh prapa skenave.

Mobile App Development

Ne ofrojmë shërbime për zhvillimin e aplikacioneve mobile. Përfshin analiza të ekspertëve të biznesit.

Ndihmojmë

Sfidat specifike kërkojnë zgjidhje specifike

Disa nga sektorët në të cilat specializohet kompania jonë

Në Pronësi Të Punonjësve

Të qenit në pronësi të punonjësve na mban të përqendruar në nevojat unike të përdoruesve tanë dhe ne nuk do ta kishim atë në asnjë mënyrë tjetër.

Pasioni Për Privatësinë

Ne besojmë në të drejtën e secilit për privatësi dhe e mbështesim atë me një politikë të fortë anti-spam dhe privatësi falas të WHOIS.

Angazhimi Për Sigurinë

Karakteristikat tona të shumta të sigurisë përfshijnë Vërtetimin e Shumë Faktorëve, sFTP të aktivizuar automatikisht.

Përqafoni Open Source

Ne besojmë fuqimisht në ofrimin e zgjidhjeve me open source për klientët tanë kur është e mundur.

Klient

"Ne kemi ndërtuar faqen tonë të internetit me të cilën kemi arritur të dalim të parët në Google për shërbimet që ofrojmë."

Endri Hoxha
Klient

"Klientela jonë është rritur që nga ndërtimi i faqes së internetit, performanca në motorrët e kërkimit dhe prania në median sociale."

Elsa Gjonaj
Njerëzit e Kompanis

Njerëzit më të specializuar në shërbimin tuaj 👋

Netibal është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale të personalizuara në fushën dixhitale.

Përmes përvojës sonë ne mund të ndërtojmë faqe interneti për cdo industri dhe jemi në gjëndje të ofrojmë zgjidhje që ju ndihmojnë të permbushni qëllimet tuaja.

Specialistët tanë punojnë me klientët për të përcaktuar kërkesat e tyre, për të organizuar burimet, planin dhe ndjekin nga afër progresin e faqes së internetit.

Statistikat e Netibal

Përkushtim maksimal për klient të lumtur

45 000

25 000

Ndjekës nga të gjitha vendet e botës

130 000

Pëlqime dhe inkurajim

7 200

Website për biznese

15 320

Diskutime dhe kërkesa biznesi

Pyetje? Na shkruani...
Mbështetja e Klientit
Kam nevojë për ndihmë? Bisedoni me ne në Whatsapp