Digital Creative Agency

Software Development

Ne jemi një kompani e zhvillimit të softuerit që udhëheq transformimin dixhital të klientëve tanë.

AMC Networks

Website Development

Zhvillimi i webit është ndërtimi dhe mirëmbajtja e faqeve të internetit, është puna që ndodh prapa skenave.

Musicfolio

Mobile App Development

Ne ofrojmë shërbime për zhvillimin e aplikacioneve mobile. Përfshin analiza të ekspertëve të biznesit.

Duke përdorur eksperiencën tonë për ta bërë përvojën tuaj dixhitale më të lehtë

Specialistet e Netibal.com punojnë vazhdimisht mbi zhvillimet e shërbimeve tona duke ju ofruar lehtësi në përdorim, stabilitet dhe siguri. Shërvimet tona fillojnë nga Kudo.al i cili është portali më i ri që ofron shërbime të dyanëshme si për konsumatorët por edhe bizneset. Shqipëria.chat është chati i cili mbledh komuniteti Shqiptar Online. Pusho.al është faqja nga ku mund të organizoni gjithë planet e pushimeve tuaja. Forumi.im jep mundësinë gjithë Komunitetit Shqiptar, për të diskutuar mbi tema të ndrysheme dhe Hosti.im është faqja ku mund të nisni të ndërtoni faqen tuaj në internet ose krijimin e nje hosti.

Who We Help

Specific challenges require specific solutions

Some of the industries our digital agency specialises in

Employee Owned

Being employee-owned keeps us focused on the unique needs of our users, and we wouldn't have it any other way.

Passion for Privacy

We believe in everyone's right to privacy, and we back that with a strong anti-spam policy and free WHOIS privacy.

Commitment to Security

Our many security features include Multi Factor Authentication, auto-enabled sFTP .

Embrace Open Source

We strongly believe in providing open source solutions to our customers whenever possible.

Project Manager

"Mobiteam created our full Visual Brand Identity and our online store. We worked together on this project for 4 months and I have exclusively positive feedback. We were far from IT and development."

Tommy Reaves
Rexona
CEO Founder

"We looked for an ambitious team to join us for this realization journey. Right from the beginning, we were impressed how Marcel and his team carefully and proactively read and commented on our proposal."

Lydia James
orino Stu.
Digital Agency People

The brightest minds in digital, at your service 👋

Coinbase has a variety of features that make it the best place to start trading

You’re unique. A one-off. A fascinating work in progress. Your life isn’t off-the-shelf. So should your home be?

We say no. It’s why you can change the size, colours and materials of nearly every design. And we’re here to help you style your home, your way. And although styling advice is always free in our stores, this month, you can enjoy the full in-home experience at no cost.

Live a life as individual as you are. Live ekstraordinær.

Statistikat e Netibal

Përkushtim maksimal për klient të lumtur

45 000

25 000

Ndjekës nga të gjitha vendet e botës

130 000

Pëlqime dhe inkurajim

7 200

Website për biznese

15 320

Diskutime dhe kërkesa biznesi